Lábbal hajtós bicikli pehelysúlyú kivitelben

lábbal hajtós bicikli

Lábbal hajtós bicikli

Felnőttként kevesen emlékeznek azokra az izgalmas napokra, amikor annak idején elsajátították a bringázás művészetét. Bizony, az esemény nem kevés kisebb-nagyobb balesettel, horzsolással járt, a szüleink legnagyobb félelmére.

Szerencsére a modern technológia vívmánya, a lábbal hajtós bicikli használata során, ezek a „közlekedési balesetek” elkerülhetőek. Amint azt az elnevezése is remekül sejteti, a biciklit a pedál hiányában a gyerekek a lábukkal bírják mozgásra. Mivel végig kontrollálják a történéseket, nagyobb biztonságban érzik magukat és észrevétlenül is fejlesztik a mozgáskoordinációjukat, illetve az egyensúlyérzéküket, ami később fontos lesz, ha áttérnek a felnőtt kerékpárra.

A lábbal hajtós bicikli viszont csak abban az esetben váltja be a hozzá fűzött reményt, ha a vázszerkezete könnyű. A Chipmunk márka e tekintetben sem hagyja cserben a vásárlóit, hiszen a kínálatukban található lábbal hajtós bicikli pehelykönnyű, alig 2,6 kg magnéziumvázzal rendelkezik, így roppant felhasználóbarátnak minősül.

Comments are closed.