egyszerhasználatos kesztyű

Egyszerhasználatos kesztyű különféle felhasználási területekre

Vannak bizonyos munkakörök, ahol mindennap viselni kell valamilyen munkavédelmi eszközt. Az egészségügyben és bizonyos iparágakban dolgozók munkaruházatának nélkülözhetetlen részét képezi az egyszerhasználatos kesztyű.

Az egészségügyi dolgozók esetében nyilvánvaló az ok, hiszen egész nap baktériumoknak és vírusoknak vannak kitéve a munkahelyükön. Bizonyos ipari dolgozók vegyszerekkel és kőolajszármazékokkal érintkeznek, mások pedig pusztán higiéniai okokból kell viseljék az egyszerhasználatos kesztyűket. A helyes megválasztásukhoz ezért értelemszerűen elengedhetetlen a felhasználási terület ismerete. Szerencsére, ma már többféle anyagú termékek állnak a dolgozók rendelkezésére.

A jó minőségű darabok pedig úgy illenek a kezekre, hogy egész nap abszolút komfortot biztosítanak. A jól felszerelt boltokban jelen vannak a latex, nitril, vinyl és a fóliából készült egyszerhasználatos kesztyűk. Az utóbbiak az élelmiszeriparban használhatóak rendeltetésszerűen. Valamennyi megtalálható a shop.zebrekm.hu webáruházban.

Comments are closed.