jordan rövidnadrág

Jordan rövidnadrág többféle színben

A jó idő megérkezésével a szekrényekből előkerülnek a rövid ujjú holmik és a rövid nadrágok, papucsok. Sok esetben csak ilyenkor vesszük észre, hogy egyik másik darab felújításra szorul, a Jordan rövidnadrág pedig férfiaknak ideális választás.

A modellek kaphatóak többféle színben és árnyalatban is, így mindenki a stílusának és az alkatának legjobban megfelelőt választhatja. Érdemes megtekinteni a madeinpapp.hu webshop kínálatában szereplő Jordan rövidnadrág, mert ezek számtalan előnnyel bírnak. Új modellnek számít a palettán a Jordan Jumpman Classics normál fazonú férfi rövidnadrág, aminek bal szárán látható a márkagrafika. Fő alkotórésze 80% pamut, 20% poliészter, zseb betétek pedig 100%-ban pamutból készültek.

Kellemes viseletet biztosít a mindennapokban, amikor a munkából hazaérve az ember első dolga, hogy átöltözzön egy kényelmes ruhadarabba. Ugyanakkor a Jordan rövidnadrág nyaralás és kirándulások alkalmával is kiváló szolgálatot tesz. A férfiak csak a kényelmes darabokat szeretik, ez a rövidnadrág megadja ezt nekik.

Comments are closed.