al-ko szivattyú

Az AL-KO szivattyú minősége garantált

A megbízható pumpák felhasználási területe igen széles, el tudják látni a házkörüli kert, veteményes, gyümölcsös vízpótlását, de a szennyvíz kezelésének folyamatában is hasznosak lehetnek. A parasztplaza.hu webáruházban számos minőségi, német gyártmányú AL-KO szivattyú áll az érdeklődők rendelkezésére, többféle kivitelben.

A készülékek csendes üzemmódúak, emellett a hatásfokuk kimagasló, használatuk pedig teljes mértékben kényelmes. Minden AL-KO szivattyú modell széles talppal és szárazonfutás elleni védelemmel van ellátva, a biztonság érdekében. Elektronikus a motorfelügyeletük, a hidraulika fedél pedig nemesacélból készült. A hatékonysági fokot a beépített visszacsapó szelep és előszűrő is növeli.

A professzionális anyagkialakítás következtében, ezek a szivattyúk rendszeres használat mellett is hosszú élettartammal rendelkeznek. További előnyük az AL-KO szivattyúnak a könnyű és gyors telepíthetőség és beüzemelés, legyen szó búvárpumpáról, merülő szivattyúról vagy bármelyik másik típusról.

Comments are closed.