strand törölköző

Strand törölköző az autók rajongóinak

Újra itt a nyár és végre lehet menni fürödni a kedvenc strandunkra, valamelyik tó mellé vagy tengerpartra. A strand törölköző elmaradhatatlan eleme a fürdőzők felszerelésének. A boltokban sokféle divatos, színes darab között lehet válogatni, ám az igazán különleges modellek nem mindenhol találhatóak meg.

Az autókért rajongóknak pedig különösen szegény a paletta, de jó hír, hogy mégis van olyan bolt, ahol lehet különlegesebb törölközőket is találni. Ez pedig a lifetrend.hu webáruház, ahol nagyon menő Volkswagen feliratú strand törölköző kapható. Ez minden VW rajongónak mondhatni kötelező! A klasszikus kék-fehér, retró mintájú darab igazán trendi kiegészítő lesz bárhol. Plusz pont, hogy nemcsak a termék dizájnja különleges, hanem a tulajdonságai is.

A VW strand törölköző ugyanis kiváló minőségű jacquard egyiptomi pamutból készült, ami tökéletes a medence mellé, a strandra vagy egyszerűen csak otthonra. A paraméterei is tökéletesek, hiszen 160 x 90 cm méretű. Szerezze be már most, a strandszezon kezdetén!

Comments are closed.