speciality kávé

A speciality kávé sokak kedvence

Igazi különlegességnek számít, hiszen a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő kávébabokból készül. A speciality kávé kifinomult és egyedi aromája kényezteti az ízlelőbimbókat.

Az ültetvények gondozása, a megfelelő éghajlati viszonyok és a kellő időben történő betakarítás mind hozzájárul a kiváló minőséghez. A szemek szüretelését, valamint feldolgozását gyakran kézzel végzik. A precíz pörkölési folyamat szintén kulcsfontosságú, mivel ez határozza meg az ízek kibontakozását.

A speciality kávé a frissességének és a minőségének köszönhetően magasabb tápanyag és antioxidáns tartalommal bír, mint a tömegtermelésű társai. A kávészemek a minőség ellenőrzés fokozott figyelmét élvezik. Ez lényegében azt jelenti, hogy egyenként is megvizsgálják azokat, ezzel biztosítva, hogy a végeredmény tökéletes lesz.

Az eredete és a termesztésének a körülményei nyomon követhetőek, így pontos információt kaphat arról, mi kerül a csészéjébe. A speciality kávé minden elvárásnak eleget tesz, szóval érdemes mihamarabb kipróbálni.

Comments are closed.