szamos supinált cipő

Szamos supinált cipővel a lábak helyes fejlődéséért

A gyermekek lába hajlamosabb a deformitásokra, mint a felnőtteké, mivel a csontozatuk puhább és az izmok, szalagok és ízületek még nem fejlődtek ki teljesen. A nem megfelelően illeszkedő lábbelik ebben a helyzetben komoly problémát jelentenek és számos kellemetlenséget okozhatnak.

Viszont a Szamos supinált cipő pontosan ezeket a problémákat igyekszik megelőzni. A gyermekek lába számos struktúrából áll, amelyek egymással együttműködnek, hogy lehetővé tegyék az állást és a járást.

Azonban időbe telik, amíg teljesen kifejlődnek és ez általában 7 éves kor után történik meg. Mivel a lábak fiatalabb korban intenzíven fejlődnek, ebben a szakaszban megnő a különböző típusú lábdeformitások kellemetlen tüneteket okozó kockázata.

A szülőknek ezért szem előtt kell tartaniuk az ilyen típusú problémák megfelelő megelőzésének fontosságát, mivel ezek egyébként speciális korrekciót igénylő tartás- és lábhibákat okozhatnak. A Szamos supinált cipő mindezeket a kellemetlenséget kiküszöböli és tökéletesen illeszkedik az apró lábakra.

Comments are closed.