Műlencse műtét árak

Műlencse műtét árak és egyéb hasznos tudnivalók kezelés előtt

Amikor valaki sok év után meg akar szabadulni a szemüveg/kontaktlencse viselésének kellemetlenségeitől, elgondolkozik a műlencse műtét lehetőségén. Amint tudjuk, az állami intézményekben meglehetősen hosszú a várólista, ezért megéri a magánorvosi ellátást előnyben részesíteni, ahol ki kell fizetni a kezeléseket. Erről bővebben tájékozódhatsz a drszaboantal.hu weboldalon. Például érdemes felkeresni azt az intézményt, ahol dr. Szabó Antal praktizál, mert ott a műlencse műtét teljes biztonsággal végezhető el.

A nagy tapasztalattal rendelkező szakorvos munkájának eredményeképpen visszakaphatjuk az éleslátás élményét. A műtét előtti vizsgálat és szakorvosi konzultáció, illetve a személyre szabott műlencsetervezés 25 000 Ft. Lehetőségünk van többféle műlencse műtét közül választanunk, amelyek ugyanazt az eredményt hozzák, csak a regenerálódási időben térnek el egymástól. A trifokális műlencse beültetés ára 520 000 Ft/szem. Ugyancsak ennyibe kerül a nyújtott fókuszú monofokális és EDOF műlencse beültetése.

Aki az egyfókuszú aszférikus műlencsét választja, annak kevesebbet kell fizetnie, mivel ennek beültetése 265 000 Ft/szem. Természetesen, a beavatkozás után kontrollvizsgálatra is szükséges jelentkezni. Nos, a műtét utáni első két kontrollvizsgálat teljesen ingyenes, minden további viszont 15 000 Ft-ba kerül. Tehát láthatod, hogy egy műlencse operáció nem kevés pénzbe kerül, de nem kell heteket, esetleg hónapokat várj az állami intézmények által adott időpontra, vagyis jobban megéri kifizetni a magánorvosi, korszerű körülmények között végzett kezelést.

Tulajdonképpen az egészségedbe fekteted ezt a pénzt, márpedig az egészsége mindenkinek felbecsülhetetlen. A fizetési lehetőségek is eltérőek, fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával, de a vizsgálatok, a műtét árának rendezésére egészségpénztári megtakarítás is felhasználható. Az említett weboldalon tájékozódhatsz a részletfizetési lehetőségekről is. Euróban történő fizetésnél az aktuális MNB árfolyamot veszik alapul, amiből még kivonnak 12 Ft-ot.

Comments are closed.