tusfürdők

Tusfürdők a napi kényeztetéshez

A tusfürdők ma már nemcsak a napi tisztálkodás nélkülözhetetlen kellékei, hanem testünk-lelkünk kényeztetését, a teljes ellazulásunkat szolgáló készítmények.

Némelyek közülük jázmin-, kókusz-, levendulaillattal varázsolják igazi wellnessélménnyé az esti ráérős fürdést vagy a reggeli gyors zuhanyzást, de a legújabb kozmetikumok piacán szőlőmagolajos, valamint teafaolajat és borsmentát tartalmazó terméket is találunk.

A bőrtípusunknak megfelelő tusfürdők gondoskodnak arról, hogy testünk külső védőrétege egészséges és sugárzóan szép maradjon, a bennük megtalálható természetes alapanyagoknak köszönhetően ugyanis, nemcsak a különféle szennyeződéseket távolítják el, hanem kellőképpen hidratálnak, táplálnak is.

A férfiak körében igen népszerűek a 2 az 1-ben megoldások, azaz a hajsamponként is használható tusfürdők, hiszen a praktikusságuk mellett, a karakteres illatukkal követelik ki maguknak a figyelmet mindkét nem részéről. Egy ilyen kozmetikum biztos eszköz a hódításhoz, így egyszerűen nem hiányozhat a teremtés koronáinak fürdőszobájából.

Comments are closed.