pillanatragasztók

Pillanatragasztók többféle kiszerelésben

A különböző dolgok ragasztása időnként nélkülözhetetlen feladat, amit csak a megfelelően erős ragasztóval tudunk kifogástalanul elvégezni. Szerencsére, pillanatragasztók sokasága lelhető fel a boltok polcain, de ha nem akarunk hagyományos üzletbe látogatni, akkor az interneten is megrendelhetjük az optimális típust.

Az iroda-technika.hu webshop termékpalettáján biztosan megtaláljuk a céljainknak megfelelő típust. A pillanatragasztók egyik kiválósága a Loctite Super Attak Mini Trio, ami 3×1 grammos kiszerelésben rendelhető meg.

Ez egy páratlanul erős, cseppmentes formulájú ragasztó gél, ami áttetszővé szárad. Hosszantartó, ütés- és időjárásálló ragasztást biztosít, tehát a legjobb választást jelenti. Még száradás után is rugalmas marad és az extrém körülményeknek is ellenáll.

Persze, ez csak egyetlen termék a webshop palettájáról, hiszen szerepelnek más márkájú és különböző kiszerelésű pillanatragasztók is a felhozatalban. Tekintse meg a kínálatot és válassza a céljaihoz legjobban passzolót!

Comments are closed.