reflux köhögés váladékkal

Mi a teendő, ha reflux köhögést váladékkal tapasztalunk?

A szakemberek véleménye egybecsengően az, hogy a köhögést nem minden esetben okos dolog csillapítani. Persze ez a tény egészen elképesztően hat annak, akit már jó néhány napja kínoz reflux köhögés váladékkal. A köhögésnek alapvetően két típusát különböztetjük meg, az említett váladékkal járó- és a váladékmentes, száraz köhögést.

A váladék a szervezet természetes reakciója, hiszen az így kíván megszabadulni a lerakódott káros anyagoktól, baktériumoktól. Ennek tükrében pedig már érthető, hogy a váladékképződést nem szabad elnyomni, hiszen így az immunrendszerünket gyengítve az útját álljuk a tisztulási folyamatoknak.

Mi akkor a teendő, ha a reflux köhögés váladékkal már megkeserítette nemcsak a nappalainkat, de az éjszakáinkat is? Nos, érdemes a természet jótékony erejét is kihasználni a gyógyulás céljából, hiszen ezek a módszerek a kémia úton előállított szintetikus szerekkel ellentétben nem járnak mellékhatásokkal. Abban az esetben, ha kíváncsi a lehetséges módszerek körülményeire, keresse a Tátra Sóbarlang szakértőit!

Comments are closed.