Megújult a Corvin negyed így jó lett randihelynek.

Pár éve, még senki sem akart a Corvin negyednél randevúzni, ám ez már jócskán megváltozott.

Budapest Corvin negyede igen nagy változásokon ment át az elmúlt években és erre felfigyeltek azok is, akik szívesen döntenek évente többször is a randikuckók mellett. Pár éve, még senki sem akart a Corvin negyednél randevúzni, ám ez már jócskán megváltozott. Ez köszönhető annak, hogy a magyar főváros ezen része elképesztően modern lett és ez nem csupán a parkokra, nagyobb terekre érvényes, hanem a házakra, lakásokra és mindenféle épületre.

Ezért is fontolja meg egyre több szerelmespár, hogy itt bérel ki egy pár órára vagy egész éjszakára egy randihelyet. Igencsak felkapott lett a kis terasszal és nagyon kellemes hangulatú nappalival rendelkező lakás. Ez mindenkinek megadhatja a kellő intimitást és privát szférát. A népszerű Corvin kuckó üde, zöld színfoltja a kerületnek. A szobába belépve, a vendégeket egyből a zöld falak üdesége fogadja, amelyek mindenkit a tavaszra, felfrissülésre emlékeztetnek.

Ennek köszönhetően, az emberek úgy érzik magukat, mintha egy zöld réten lennének, ahol maximálisan fel lehet töltődni. Ezt az érzést még erősebbé teszik a világos fabútorok és azoknak nyers színei. Ezeknek a kellemes összhangja vár a szerelmesekre a randilakásban. Pontosan ezen tulajdonságok miatt, ide minden pár szívesen tér vissza, hiszen az együtt töltött idő sokat segít a kapcsolatok intimitásának megőrzésében.

Azoknak a pároknak, akik 5, 10 vagy 15 éve vannak már együtt, nem kell mondani, hogy szükséges néha egy kicsit elvonulni és kiélvezni a közös pillanatokat. A lakás nappalijában lévő kanapéval szemben nagyképernyős televízió található, amelyik maximálisan segít a lazításban. Ezek mellett, a szerelmi fészekben egy teljesen gépesített és berendezett konyha is vár az emberekre. Itt egyszerűen elkészíthető a finom ebéd vagy vacsora, amit a nappaliban nyugodtan el lehet fogyasztani a TV előtt. A vacsorát követően, akár el is mehetnek a Corvin negyedben található szórakozóhelyek bármelyikébe. Nem érdemes habozni a búvóhely lefoglalásában, mert ez kiválóan biztosítja majd a meghitt randit.

Comments are closed.