CSOK kistelepülések lakóinak

Idén is elérhető a CSOK

Idén is elérhető a CSOK

Az otthonteremtés minden fiatalnak elsődleges jelentőségű. Szeretnénk, ha lenne kihez tartozni és lenne hol élni, gyermeket nevelni, majd együtt megöregedni. A CSOK elősegíti ennek a folyamatnak a megvalósítását.

Persze a családalapításig magunknak kell eljutnunk, onnan viszont segítségünkre van a CSOK, vagyis a Családi Otthonteremtési Kedvezmény a házunk, lakásunk megvásárlásában, megépítésében vagy felújításában. Akár egy új munkát, életcélt is biztosíthat.

A legújabb hírek szerint, a CSOK összege emelkedni fog, ha a család vidéki településeken, 5000 fő alatti falvakban kívánnak letelepedni. Különösen vonzó lehet ez azoknak, akik éreznek magukban tehetséget a gazdálkodáshoz, földműveléshez. Rengeteg lehetőség lapul egy ilyen kis faluban, összetartó közösségben.

A vidéki gazdaságok pedig igen népszerűek manapság, az autentikus foglalkozások, borászat, sajtkészítés, állattenyésztés régen volt ilyen közkedvelt, mint ma. A kedvezmény egy valódi otthon megteremtésének a kiváló eszköze lehet.

Print Friendly, PDF & Email