A Greffe de cheveux nem csalás, nem ámítás

Hatékony módszer

Hatékony módszer

Mivel nem vagyunk egyformák, ezért a fejformák is különbözőek. Jó páran abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy nekik kifejezetten jól áll a kopaszság.

Azonban bőven akadnak olyanok is, akik nem tudják elfogadni a hajuk elveszítését, bármennyire számít természetes dolognak az idők kezdete óta. Az Greffe de cheveux az orvostudomány és ezen belül is a plasztikai beavatkozások egy kiemelkedő eredménye, ami manapság már rutinnak számít.

Évszázadokkal korábbról is vannak feljegyzések a különféle hajnövesztő kencékről és rituálékról, amelyek állítólag segítettek az illetőnek visszanöveszteni az elhullajtott sörényét, több, de inkább kevesebb sikerrel. Ha peches volt a páciens, akkor sikerült valami kellemetlen nyavalyát is összeszednie a különféle kotyvalékok miatt.

Azóta sokat fejlődött az orvostudomány, bár még mindig kábítják az embereket csodasamponokkal és kapszulákkal, amiktől elvileg erőre kéne kapjanak a már nem létező hajhagymák. Aki biztosra akar menni, annak a Greffe de cheveux lesz a megfelelő választás.

Print Friendly, PDF & Email