akril kád

Akril kád vákuumformázott lapokból

Megvan az oka annak, hogy az akril az egyik kedvenc anyag a kádak piacán. Kényelmes, kevés karbantartást igényel, meleg és könnyű, ami pedig még fontosabb, megfizethető. Az akril kád vákuumformázott lapokból készül, amit gyakran üvegszállal erősítenek meg, a tartósság növelése érdekében.

Mivel az anyag eredendően puha, illetve rugalmas, tökéletes sokféle formájú és méretű kádhoz. Ez az anyag könnyű, így az otthon bármelyik szintjén felszerelhető. Ezen kívül könnyen karbantartható, javítható és ellenálló is.

Összességében ezek a berendezések igen tartósak, évekig tökéletes állapotban maradnak. Ráadásul, ha esetleg megkarcolják, meglehetősen könnyű kijavítani a hibát. Az anyag alakíthatóságának köszönhetően, gyakorlatilag minden formában, méretben és konfigurációban, valamint minden elképzelhető rendszerrel elérhetőek az akril kádak.

A jó hír az, hogy nincs olyan speciális tisztítószer, amit feltétlenül használnia kell, hogy megőrizze az akril kád élettartamát. A tisztítása egyszerű, csak használjon enyhe, nem maró hatású szereket.

Comments are closed.