AirPods 2 tok

AirPods 2 tok: végre meggátolható az elszíneződés

Sokan panaszkodnak arra, hogy az AirPods fülhallgatójuk alig pár éves használat után úgy néz ki, mintha soha nem lett volna takarítva. Persze csakis akkor fordulhat ez elő, ha a fülhallgatókat az AirPods 2 tok nélkül használja az ember. Sajnos biztosra vehető a kopás akkor, ha a védőeszköz nélkül tartja a zsebében, táskájában vagy egyéb helyen ezt a tulajdonos.

A farmernadrág mindent, így ezt az eszközt is hamar megfogja, arról nem is beszélve, hogy egy nagyobb kézi táskában vagy épp hátizsákban mindenféle más tárggyal találkozik és a por is bejut a töltőtok belsejébe. Az AirPods 2 tok már csak azért is elengedhetetlen, mert az Apple még mindig nem változtatott a termékük külső borításán, ami azt jelenti, ahogy azok ugyanúgy elszíneződnek, mint az első generációs produktumoké.

Mondhatni,v az AirPods-nak annyira kell külső tok, mint az iPhone üvegének az üvegfólia. De melyik AirPods 2 tok váltja be a hozzá fűzött reményeket? Nyilván temérdek tok közül lehet választani mostanság. Gond nélkül beszerezhető a szilikon, műanyag vagy épp bőr alapanyagú modell.

A szilikon típusú AirPods 2 tok az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik. Biztos nem fog csalódást okozni a SGP vagy épp az Elago számos produktuma. Aki ennél jobbat, drágább, színvonalasabbat szeretne, bátran dönthet egy bőrtok mellett. Egyetlen hátrány, hogy a bőrtokot mindig ki kell nyitni, ha használni akarja a tulajdonos a fülhallgatót.

A Samsung Z Fold 3 tok keretének pereme és a rögzítési módszerei

Amikor a telefontok választására kerül sor, nagy hiba alábecsülni a keret méretét. Ugye a Samsung Z Fold 3 tok legellenállóbb részéről van szó, ezért nem mindegy, hogy az mire is képes. Ha lehetőség van rá, érdemes megfigyelni azt, hogy a tok első és hátsó része hogyan kapcsolódik a kerethez, tehát, hogy a Samsung Z Fold 3 tok egyetlen darabból lett legyártva, esetleg azt több részből illesztették össze.

Az egy darabból készült tokok többet nyújtanak a készüléknek, mint a több darabból összerakott modellek. A vásárláskor érdemes kitérni a Samsung Z Fold 3 tok rögzítési módszereire. Ugye van bepattinthatós és becsúsztathatós.

Comments are closed.