pöttyös tapéta

A pöttyös tapéta még mindig divatos

A retro stílusú kiegészítők soha nem mennek ki a divatból. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a pöttyös tapéta napjainkban is rengeteg lakásban megtalálható. Általában a konyhákba kerül a különböző berendezési tárgyak vagy a belső terek felújításakor.

Az anyagát tekintve, leggyakrabban PVC-ből készül. Az előnyei között meg kell említeni, hogy praktikus, könnyen tisztítható és kiállja az idő próbáját. A felrakásához nem kell feltétlenül szakembert hívnod. Ha igazán kreatív vagy és dúl benned az alkotási vágy, akkor a pöttyös tapéta ragasztásába bátran vágj bele! Első körben gondold végig, hogy mit szeretnél átburkolni! Ezután végezd el a számításokat annak érdekében, hogy tisztában legyél azzal, mennyi anyagra van szükséged. A színeket se hanyagold el, hiszen a választott fólia több éven keresztül fogja az otthonodat ékesíteni.

Az öntapadós pöttyös tapéta tisztítására sem kell különösebb figyelmet fordítanod. A különböző szennyeződések eltávolításához csupán langyos vízre és egy puha kendőre lesz szükséged.

Comments are closed.