5 Menyasszonyi ruha ötlet kismamáknak

menyasszonyi ruhák

Menyasszonyi ruhák

Az egyik legszebb nap egy nő életében az esküvője, hiszen ekkor mondja ki a boldogító igent és esküszik szerelmet a kiválasztottjának. A tökéletes ruha kiválasztása az egyik elengedhetetlen lépés a menyasszonynak, hiszen a jeles nap emléke végigkíséri majd élete során. Nyilván nem lesz ugyanolyan széles a választék menyasszonyi ruhákból kismamáknak, mint egy esküvői ruhaszalonban, de azért online is érdemes körülnézned! A weboldalon többféle szabású menyasszonyi ruha közül választhatsz és különféle méretben is elérhetőek, így könnyebbé téve számodra a tökéletes modell kiválasztását, ami a stílusodnak és az igényeidnek is megfelel.

Az oldalon találhatsz hosszabb vagy rövidebb darabokat egyaránt, amiket a csipke díszítés tesz igazán érdekessé és divatossá. A ruhák ujjának szabását tekintve ujjatlan, rövid, háromnegyedes és hosszú darabok közül választhatsz, áttetsző csipkéből készültek, ezzel is eleganciát csempészve a kinézetébe. Az alkalmi darabok gondos odafigyeléssel lettek elkészítve, mivel az egyik szempont a kényelem megteremtése volt, hogy gondtalanul, szabadon élvezhesd a nagy napot, szeretteid és barátaid körében.

Az oldalon található ruhák nagy részéhez hozzátartozik egy szalag is, amivel bátran kiemelheted a várandóságodat egyszerűen és elegáns módon. A választék nemcsak szezonális ruhákat tartalmaz, hanem olyanokat is, amiket más, az aktuális évszaknak megfelelő ruhadarabokkal kiegészítve viselhetsz, például egy harisnyával vagy kabáttal. Az öltözékek tervezői arra is külön figyelmet fordítottak, hogy az általuk tervezett darabok praktikusak legyenek, így a kiválasztott ruhát más eseményeken is felveheted, mint ballagások, keresztelők, babaváró zsúrok vagy más jeles alkalmakon.

Nem kell tartanod attól sem, hogy a választott modell már nem hordható a terhességet követően, hiszen az oldalon található mindegyik példány várandóság után is megállják helyüket. A ruhák megálmodói figyelembe vették az újszülöttek etetésének nehézségét is egy eseményen, ami általában fejtörést szokott okozni egy anyukának, ezért egyes darabok kialakítását tekintve, a felső rész levehető, így gond nélkül, diszkréten etetheted a kisbabát.

Comments are closed.