Wiha csavarhúzó szakembereknek tervezve

Szerszámok széles választéka

Szerszámok széles választéka

Ennek az eszköznek minden műhelyben és az összes háztartásban ott kell lennie. Még egy konnektort sem lehet kicserélni Wiha csavarhúzó nélkül.

Azért érdemes kiemelni ezt a márkát, mert kiváló termékeket dob a piacra már évek óta, amelyek tökéletesen megállják a helyüket a mindennapos használat mellett is. A Wiha csavarhúzó hegye nem tompul ki az erőltetés hatására. A nyél masszív és tökéletesen fekszik a tenyérben, ezért kifejezetten kényelmes a használata.

Érdemes lecsapni egy teljes szettre, mert ezt valószínűleg egy életen át használhatjuk, hiszen nem valószínű, hogy valaha is használhatatlanná fog válni a Wiha csavarhúzó, elvégre teljesen rozsdaálló anyagból készül. A villanyszereléshez szigetelt modellekre van szükség, ezért mindenképp mellőzzük a hagyományos szerszámokat!

Elég egy rossz mozdulat és könnyen áramütést szenvedhetünk. A Wiha csavarhúzók között természetesen helyet kaptak a speciális szigetelt változatok is, amelyek biztonságosan alkalmazhatóak a villanyszerelési munkák során.

Print Friendly, PDF & Email