Szilikon karkötő reklámnak és emlékbe

Szilikon karkötő

Igazi fejtörést okozhat, amikor el kell dönteni, hogy a céges rendezvényen mi kerüljön bele az ajándékcsomagokba. Az lenne ideális, ha egyszerre lenne hasznos és megfelelően reklámozná a vállalatot, ugyanakkor máskor is előkerülne a fiókból. Az egyik darabja lehetne egy szilikon karkötő a cég logójával vagy esetleg jelszavával ellátva. Lehet olyan szilikon karkötőt is ajándékozni, amelybe bele van építve egy kis digitális óra.

Így nemcsak, hogy megkapó lesz az ajándék, hanem hasznos is, amelyet később is szívesen hordanak az emberek. Ha nem ilyent szeretne, hanem csak egyszerű karkötőt, akkor válasszon a vállalat arculatának megfelelő színűt, amelyet egyedi módon dekoráltat a gyártóval. Ezt is szívesen fogják fogadni majd a vendégek.

Sőt, némelyik titokban otthon gyűjti az ilyen szuveníreket, hogy mindig emlékezhessen az eseményre. Így hát az Ön felelőssége, hogy a szilikon karkötő megfelelő minőségű legyen, amit szégyenkezés nélkül át tud adni a vendégeinek, a többi hasznos ajándékkal együtt. Tartsa szem előtt, hogy ezek a dolgok mind a vállalata hírét viszik!

Print Friendly, PDF & Email