Szakadó esőben is használható a vízálló fülhallgató!

vízálló fülhallgató

Vízálló fülhallgató

Aki sportos életet él, szívesen marad egyedül a gondolataival edzés közben. Ilyenkor egy kis zene csak jót tehet a testnek és léleknek, a ritmus adja az ütemet, a szöveg és dallam pedig az összpontosításban válhat nagy előnnyé.

A vízálló fülhallgató megtervezésénél a gyártók odafigyelnek arra, hogy a szakadó eső se vegye el a kedvét annak, aki éppen versenybringázik vagy a maratonra gyakorol. A profi változatok pedig ezen is túltesznek, lazán használhatóak a vízi sportok ideje alatt is, legyen az akár úszás, akár rafting.

Rendszerint 2 óra alatt feltöltődik, a dinamikus drivernek köszönhetően pedig élénk, tiszta hangzást kap. A bluetooth használata ellenére sem csökken a hangzás minősége, ha pedig valamelyik vízálló fülhallgató nano bevonattal büszkélkedik, akkor bizony 2 méter mély vízben is gondtalanul használhatja.

Az ilyen fülhallgatókra nagyon jellemző a hosszú készenléti idő. Ha a termékleírásnál ez az érték 220 óra körül van, akkor biztos lehet abban, hogy jó minőséget vásárol. A tervezők garantálják a kényelmes viselést is, a dugó része rendszerint ergonomikus kialakítású.

Print Friendly, PDF & Email