Pontosan mik a webáruház készítés feltételei?

Profi webáruház készítés

Aki webshopot szeretne üzemeltetni, annak tisztában kell lenni az erre vonatkozó személyes feltételekkel és fontos tudomást szerezni a bejelentési kötelezettségekről is. A webáruház készítés feltételei közé tartozó elsődleges követelmény, hogy az illetőnek számlaképesnek kell lennie, illetve rendelkeznie kell valamilyen vállalkozási formával.

Ameddig ez nem így van, addig jogszerűen nem folytathat online kereskedői tevékenységet. Továbbá, érdemes azzal is tisztában lenni, hogy cégen keresztül is nyitható webáruház.

A speciális termékekre külön szakhatósági engedélyre van szükség. A webáruház készítés feltételei közé tartozik a környezetvédelmi termékdíj befizetése is a csomagolás miatt, amit a vámhatóságnál kell jelenteni és a NAV részére befizetni.

A webáruház készítés feltételei természetesen megkövetelik az indításkor a kötelezően feltüntetendő információkat, mint például a vállalkozás nevét, vállalkozói igazolvány számot, elérhetőségeket, adatvédelmi tájékoztatót, stb. Aki mindezekkel tisztában van, annak nem jelentenek gondot a webáruház készítés feltételei.

Print Friendly, PDF & Email