Négy fő szempont a bukósisak cross kiválasztásánál

Bukósisak cross

Manapság annyiféle bukósisak van a piacon, hogy amikor az ember ellátogat egy áruházba vagy megtekinti az egyik online shop felhozatalát, hirtelen nem is tudja eldönteni, hogy melyikre essen a választás.

Ha valakinek cross motorja van, akkor egyértelműen a bukósisak cross lesz a befutó. Aki inkább a városban közlekedik a motorjával, annak pedig megéri nyitott bukót választani, aminek nagy a látótere és viszonylag kicsi a helyigénye. Egy profibb, nagy teljesítményű, hihetetlen hamar felgyorsuló sportjárműhöz igen komoly kompozit anyagú, jó szélvédelemmel ellátott, zárt sisak dukál, amit viszont nem a legolcsóbb árkategóriában található meg. Essen a választás bármelyikre is, mindegyiknek rendelkeznie kell CE tanúsítvánnyal.

A bukósisak cross fajtája sem kivétel ez alól. Ezen kívül érdemes négy fő szempontot figyelembe venni a vásárlásnál. A legfontosabb a biztonság, vagyis a külső héj anyaga. Ezt követi a precíz méret és komfort, az ár-érték arány és nem szabad megfeledkezni a designról, külsőről és esztétikáról sem. Sokan úgy vélik, hogy a bukósisak cross európai kell legyen, és nem pedig kínai.

Print Friendly, PDF & Email