Mit néznek meg a nők ha belépnek egy lakásba?

Búvóhely

Sokszor megesik, hogy van kivel, de sajnos nincs hol eltölteni azt az időt, amelyik igazából csak egymás kényeztetéséről és az önfeledt kikapcsolódásról szól. Ekkor nem kell búslakodni, hiszen a búvóhely igénylése a kiváló szolgáltatást jelenti. Természetesen nem mindegy, hogy milyen mellett dönt az úriember. A hölgyek igenis mindent szemügyre vesznek, amikor belépnek egy ismeretlen lakásba, ezért csakis olyat kell bérelni, amelyiknek mindegyik helyisége tiszta, szépen berendezett és a maximális kényelmet hivatott megadni.

Ezt garantálja a szerelmeseknek a Corvin kuckó, amelyik a főváros méltán népszerű helyén, igényes környezetben fekszik. Erre egyetlen nőnek sem lehet panasza, ugyanis a búvóhely ízlésesen van berendezve. Az intimitás is biztosított, hiszen a redőnnyel felszerelt, hálószobával és nappalival rendelkező apartman szinte már luxus kivitelben áll rendelkezésre. Az is igen csábító, hogy kedvező áron vehető ki, nem csupán pár órára, egy éjszakára, hanem több napra is.

A kuckó igazi vonzereje a fürdőszoba, ahol a kád mellett megtalálhatóak mindazok az eszközök, amelyek a tökéletes kényelmet szolgálják, így a hajszárító mellett, többféle színvonalas higiéniai eszköz is helyet kap itt. A kádban érdemes lehet megmártózni, főleg azoknak, akik a teljes intimitást előnyben részesítik. Akik nem akarnak étteremben enni vagy éppen rendelni, nyugodtan elkészíthetnek együtt is valami finomságot. A mindennel ellátott konyhában főzési lehetőség várja a vendégeket.

Ennek köszönhetően, több napos tartózkodás esetén sem kell kimozdulni a négy fal közül. A Corvin búvóhely azért is örvend akkora sikernek a szerelmesek körében, kortól függetlenül, mert adott a teljes diszkréció. Ez itt épp annyira alapfeltétel, mint az igényesség és elzártság. Nem is csoda hát, hogy egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a népszerű és elérhető árú szálláslehetőség iránt. Aki egyből el szeretné varázsolni a szeretett vagy esetleg a meghódítani kiszemelt hölgyet, jól teszi, ha a Corvin kuckót választja, ahol a fent említett pozitív tulajdonságokkal garantált lesz a megannyi mennyei, felejthetetlen pillanat.

Comments are closed.