webáruház bérlés

Milyen költségei vannak a webáruház bérlésnek?

Az élet változó, néha felülírja a terveinket, hiába van jó szakmánk, tudásunk, szorgalmunk, mégis előfordulhat, hogy teljes változtatást szükséges végeznünk családunk és saját magunk megélhetése érdekében. Van erre egy furcsa kifejezés, a pályaelhagyó. Meglehet, hogy az érintettek éppen az online kereskedelmet választják az eredeti hivatásuk helyett vagy mellett, amiről azonban tanácsos alaposan informálódni. A Viltor weboldalán található táblázat is sokat segít a tájékozódásban.

Egy vállalkozás indítása minden esetben költséges, ezért a webáruház készítés helyett, sokkal előnyösebb a bérlés. Persze csak akkor, ha a megfelelő céghez fordulunk, amelyik korrekt árakkal dolgozik. A Viltor pontosan ilyen, nála a webáruház bérlés rendkívül alacsony összegbe kerül. Ráadásul minden webshop bérlési ár az összes webáruház funkciót tartalmazza, ami nagy pozitívum, mert így senkinek nem kell lemondania egyetlen funkcióról sem anyagi megfontolásból.

Nincsenek eltérő tudású csomagok, a bérlési árak kizárólag a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól. Értelemszerűen, minél hosszabb a bérleti időszak, annál alacsonyabb az 1 hónapra vetített ár. Ennél a cégnél, webáruház bérlés esetén, a bruttó ár mellett nincsenek további díjak, rejtett költségek, ami hatalmas pozitívum. Nagyon kevés vállalkozás biztosít olyan előnyt, mint a Viltor, ami a webshop megrendelése előtt 20 napig ingyenesen, kötelezettségek nélküli próbaidőszakot biztosít a leendő ügyfeleinek.

Ebben az időszakban kipróbálhatjuk a tevékenységet, láthatjuk, hogy körülbelül milyen forgalomra számíthatunk. Sőt, amennyiben ez az időszak nem volna elegendő, csak szólnunk kell és a szakemberek kérésre meghosszabbítják azt. Az éles webáruház a próbaidőszak alatt tesztelt webshop lesz, ami azt jelenti, hogy minden feltöltött adat és beállítás megmarad. A Viltortól a webáruház biztonságos, HTTPS protokollal érhető el, a webshop készítés ára a tanúsítványt is tartalmazza a teljes bérleti időszakban.

Comments are closed.