A kókuszolaj kiváló tulajdonságai

A kókuszolaj jótékony hatása

Minden ember próbálja belső egészsége mellett A külsejét is megfelelően ápolni. A VCO kókuszolaj jótékony hatása a bőrre közismert. Mivel rendkívül magas zsírtartalommal rendelkezik, az egyik legjobb arcra használható termék.

A telített zsírok 90%-át tartalmazza, amelyek nagyon jól hidratálnak. A kókuszolaj E-vitamint is magába foglal, így nyugtatja az egész test felületét. Rendszeres használata kiválóan alkalmas a száraz felületekre, illetve azok kezelésére. A kókuszolaj hatása a fertőzésekre is kihat. Antibakteriális, gomba és vírusölő tulajdonsága által segít az enyhébb fertőzések leküzdésében. A kókuszolaj bőrre való felvitele történjen naponta kétszer, hogy csökkentse az irritációt, pirosságot, illetve fájdalmat.

Az említett jó tulajdonságai mellett segíthet a különböző gyulladások, a pikkelysömör, valamint az ekcéma kezelésében is. Az adott területre vékony rétegben felvitt termék távol tartja a koszt és a baktériumokat. Hogy mire jó a kókuszolaj, az imént leírtakból megtudható minden tekintetben.

Comments are closed.