Kalóriavesztés az infraszauna használatával

Infraszauna

Önt is érdekli, hogy mivel lehet akár 600-800 kalóriát veszíteni mozgás nélkül? Az egyik megoldás erre az infraszauna, aminek ezen kívül még számtalan jótékony hatása is ismert. A test a hő elvezetése érdekében izzadtságot termel, közben a káros méreganyagokat és a zsírokat is kiválasztja a szervezetből.

Kutatásokkal igazolták azt, hogy a test egységnyi idő alatt az infraszaunában ugyanannyi kalóriát veszít, mintha intenzív testmozgással tenné. A testmozgás jótékony hatását pedig mindnyájan ismerjük. Napjainkban, az infraszauna használatára kialakult nagyszámú igény hatására, széles választékot kínálunk a különböző típusokból.

Elérhetővé váltak a carbon panellel szerelt és a még újabb teljes spektrumú sugárzók, amelyek lefedik az infravörös tartomány nagy részét. Anyagát illetően pedig többféle fából készülnek a modellek, kanadai hemlock fenyőből vagy cédrusból, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő és otthonához leginkább illő infraszaunát. A méreteket illetően pedig, az egyszemélyestől a négyszemélyesig terjedő skálán lehet választani.

Print Friendly, PDF & Email