Ismét kedvelt ajándék a reklámbögre

Reklámbögrék

Reklámbögrék

Egy időben nagy divat volt bögréket ajándékozni. Hiszen ez majdnem mindenkinek adható. Amikor a kereskedelemben megjelentek a tarka és feliratos bögrék, sokak érdeklődését felkeltették. Aztán a reklámbögre egy hétköznapi ajándékká vált, és egyre kevesebben keresték.

Majd egy hosszabb szünet után lassan kezdett visszatérni a reklámbögre ajándékozás. Ma már közepes intenzitással keresik. Gyakran rendelik céges alkalmakra, amikor is nagyon szépen mutat a megterített asztalon a vendéglátók logóival ellátva.

De gyakran kérik ajándéknak is, hiszen a reklámbögre is mindenhol fogyó eszköz. Hiszen nem lehet olyan kemény anyagból gyártani, hogy örökös legyen. A porcelánból készültek, mivel magas hőfokon égetik ki őket, keményebbek, így hosszabb életűek, de az agyagból készültek sajnos bármilyen szépek is, viszonylag könnyen elpattannak.

Az agyag ugyanis egy puhább anyag, és mivel alacsonyabb hőmérsékleten égetik ki, mint a porcelánt, kevésbé ellenálló. Kínálatunkban mindkét fajta megtalálható és feliratozható. 

Comments are closed.