viltor

IIyen árakkal számolj, ha webshopot tervezel bérelni

Egy vállalkozás elindítása nem kis összegbe kerül, és pontosan így van ez az online kereskedés esetén is. Aki nem akar vagy nem tud nagyobb összeget kifizetni már az elején egy webshop készítésére, határozhat a kölcsönzés mellett. A Viltor weboldalán lévő táblázat alapján könnyen tájékozódhatsz a webshop készítés árakról.

Ettől a cégtől igazán modern webáruházat kölcsönözhetsz, ami minden funkcióval el van látva. Anyagi szempontból is ideális választás ez a vállalkozás, hiszen a webshopokat nagyon korrekt áron adja bérbe. Havi néhány ezer forintért már kaphatsz egy színvonalas, tökéletesen működő online áruházat, ami hozzájárulhat a vállalkozásod sikerességéhez.

A Viltornál nem léteznek eltérő tudású csomagok, ezek ára kizárólag a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól. Az árak bruttóban vannak meghatározva, nincsenek további díjak, sem rejtett költségek. Érdemes megfontolnod a Viltortól való webáruház bérlést, ha online kereskedésbe tervezel kezdeni.

Kötelezettségmentes próbaidőszak ingyen

Nyilván gondoltál már arra, hogy jó lenne kipróbálni a webáruházi értékesítést anélkül, hogy túl sok pénzt költenél erre. Ez a dolog teljesen érthető, hiszen mindenki szeretné tudni, hogy a termékei mennyire volnának kelendőek az online térben.

Nos, erre lehetőséged van a Viltornál, ahol a webshop megrendelése előtt 20 napig díjtalanul és kötelezettség nélkül kipróbálhatod a webáruházadat. Ez alatt az idő alatt láthatod, hogy hány látogató keresi fel a boltodat, mennyire kelendőek a termékeid. Azonban, ha ez a 20 nap mégsem volna elég, akkor csak szólnod kell, és a szakemberek meghosszabbítják azt számodra.

A próbaidőszak alatt tesztelt webshop lesz majd az éles webáruházad is, minden feltöltött adat és beállítás megmarad benne. A cégtől bérelhető minden webáruház csomaggal elérhető az összes webshop arculat, ráadásul ezek mindegyike okostelefon-barát. Biztonságos, HTTPS protokollal kapod az online boltodat, a bérleti időszakban a tanúsítványt is tartalmazza az ár.

Webáruház alacsony árakon

Tehát, igazán jutányos áron indíthatod el az online vállalkozásodat, amennyiben a webáruház kölcsönzés mellett döntesz. Ezért célszerű felkeresned az említett honlapot, ahol minden szükséges tudnivalót megtalálsz, megismerheted a lehetőségeket. Információkat kaphatsz a webáruház termék importálás árakról, a webshop indítás feltételeiről és lépéseiről.

Természetesen, a webáruház indítás és annak sikerre emeléséhez szükség van néhány tulajdonságra is. Jó, ha alapvetően kereskedő szemléletű ember vagy, és tudsz keresleti-kínálati, bevételi-kiadási szempontok alapján döntéseket hozni. Fontos, hogy rendelkezz annyi tartalékkal, hogy túléld a webáruház indítás kezdeti, néhány hónapos felfutási szakaszát.

Hajlandónak kell lenned, hogy megtanuld a keresőoptimalizálás, az online reklámozás és a közösségi marketing alapjait, és amennyiben szükség van rá, akkor pénzt is áldozz ezekre. Az elszántság szintén nélkülözhetetlen, ha hosszú éveken keresztül szeretnéd az online kereskedelmet végezni.

Comments are closed.