Hagyatkozzon a bőrtípus teszt eredményeire!

bőrtípus teszt

bőrtípus teszt

Az emberek hajlamosak megbélyegezni egy-egy kozmetikumot anélkül, hogy egyáltalán utánajárnának, megfelelő-e a számukra vagy sem. Pedig, ha az adott termék a bőrtípus teszt eredményei alapján nem passzol hozzájuk, akkor nem azért marad el a várt eredmény, mert az rossz vagy nem elég hatékony, hanem mert egyszerűen más igényekre lett szabva.

Tehát, ha valaki nem tudja, hogy milyen csoportba tartozik, akkor a bőrtípus teszt elvégzése kell legyen az első lépés, mielőtt krémet, gélt vagy bármilyen más kozmetikai készítményt választ. Például a biola.hu oldalon egy rövid, 4 kérdésből álló bőrtípus teszt áll a vásárlók rendelkezésére, hogy megtudhassák, egyáltalán milyen jellegű termékek közül érdemes válogatniuk.

Ezt néhány perc alatt ki lehet tölteni és akkor utána sokkal célirányosabban lehet nézelődni a BIOLA fantasztikus kínálatában is, amiben egyébként csak természetes készítmények szerepelnek, így ha innen vásárol, akkor nem kell tartania a vegyi anyagoktól és a hatékonysággal kapcsolatban sem kell fenntartásaik legyenek.

Print Friendly, PDF & Email