Ezek lesznek a menő fagyi ízek idén!

New York sajttorta és maracuja

Amikor beköszönt a nyár, a legtöbben olyan hűsítő ételeket és italokat fogyasztanak a mindennapok során, amelyek jóleső érzéssel töltik el őket a meleg időben. A Hisztéria Fagylalt Magyarország egyik legnépszerűbb fagylaltkészítő vállalkozása, amely minőségi termékeivel nagy sikert arat. A New York sajttorta és maracuja ízesítésű nyalánkságok a legkelendőbbek, így pedig igen valószínűnek tűnik, hogy 2017-ben is előszeretettel fogják azokat választani a vásárlók.

Ez a két ízesítés meglehetősen szokatlan és rendkívüli, de a remek zamatuknak köszönhetően sokakat elvarázsolnak. A New York sajttorta és maracuja a magyar emberek ízlelőbimbóinak eddig eléggé idegenek voltak, viszont most mindannyiuknak lehetősége adódik arra, hogy megkóstolhassák ezeket a fenomenális fagylaltkülönlegességeket.

A Hisztéria Fagylalt összesen 32 ízű hűsítő édességgel várja a vendégeit, akik ezek mellett még számtalan egyéb különlegességgel találkozhatnak, akárcsak a sárkánygyümölcs, a rebarbarás málna vagy a meggy és kardamom keverékével. A New York sajttorta és maracuja ízesítések igazán népszerűek. A fentiekben említett családi vállalkozás már mintegy 25 éves múlttal rendelkezik, amely idő alatt tudásuk és gépparkjuk is folyamatosan fejlődött. Ez tette lehetővé azt, hogy napjainkban ez az egyik legsikeresebb és leghíresebb fagylaltgyártó cég, amelyik a magyar piacot uralma alá vette.

A szakképzett és profi csapat nem fél új és speciális ízekkel próbálkozni, hiszen elegendő tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy el tudják dönteni, melyik fog sikert aratni és melyik nem. A New York sajttorta és maracuja feltehetően nem sok gyártó listáján szerepel, éppen ezért is annyira kivételesek az általuk kölcsönzött aromával rendelkező jeges nyalánkságok. A www.hiszteriafagylalt.hu honlapon minden érdeklődő bővebben olvashat a vállalkozás történetéről, az általa nyújtott szolgáltatásokról, megtekintheti az aktuális ízválasztékot, emellett pedig az elérhetőséget is megtalálhatja. Kattintson Ön is a honlapra!

Print Friendly, PDF & Email