bioderma naptej

Bioderma naptej, mint kényeztető biztonság

Kánikulában fokozottan figyelnünk kell a bőrünk megfelelő védelmére, főleg, ha nem egy hűvös szobában, hanem a szabadban, például a tengerparton töltjük az időnk nagy részét. A Bioderma naptej hatékony védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen, közben akár 24 órán át is hidratál.

Ez a tengeri életkörülmények között tesztelt, kiváló termék az izzadással járó vízveszteséget megakadályozó hialuronsav mellett, vulkanikus eredetű, ásványi anyagokban gazdag termálvizet tartalmaz, így igazi kényeztetést jelent a bőrünknek.

A Bioderma naptejet bárki bizalommal használhatja, függetlenül attól, hogy száraz vagy zsíros a bőre. A tökéletes védelem érdekében, legalább 2 óránként érdemes bekenni magunkat vele, így nemcsak a leégés lehetőségét zárjuk ki, hanem bőrünk simaságát, természetes ragyogását is megőrizzük.

A Bioderma naptej pillanatok alatt felszívódik, anélkül, hogy nyomot hagyna. Tehát bátran tehetünk belőle akkor is az arcunkra, nyakunkra, karunkra, ha nem a strandon lazítunk, hanem történetesen egy fontos munkamegbeszélésre igyekszünk a forró betondzsungelben.

Comments are closed.