Alcatel-Lucent vezetékes telefon átgondolt kivitelezéssel

Alcatel-Lucent vezetékes telefon

Alcatel-Lucent vezetékes telefon

A rendszertelefonokat könnyű megismerni a méretükről és arról, hogy sokkal több gomb található ezeken, mint az átlagos vezetékes telefonokon. A több gomb több funkciót sejtet, ami valóban így van, viszont ebből kifolyólag a kezelésük külön hozzáértést igényel.

Ezt hivatott megkönnyíteni az Alcatel-Lucent vezetékes telefon, ami el lett látva egy szürke árnyalatú, grafikus kijelzővel. Képzeljük csak el, hogy mennyire macerás lenne az okostelefonunk kezelése, hogyha nem rendelkezne képernyővel.

Az Alcatel-Lucent vezetékes telefon funkciók kezelése sokkal kézenfekvőbb, ami rendkívül jól működik a gyakorlatban. Egyetlen gombnyomással tárcsázható az adott kontakt, a név szerinti gyorshívás funkciónak köszönhetően.

A modern rendszerkészülékek világában kimagasló helyet vívott ki magának, ami többek között a kiváló hangminőségnek is köszönhető. Olyan funkciók váltak elérhetővé egyetlen gombnyomással, mint az e-mail, némítás és az újrahívás.  Az Alcatel-Lucent vezetékes telefon a hívások vizuális kijelzésére is alkalmas, a villogó LED-nek köszönhetően.

Comments are closed.