reptéri parkolás

A reptéri parkolás nem bonyolult

Amikor valaki elutazik, akkor szeretné a lehető legnagyobb biztonságban tudni a gépkocsiját. A reptéri parkolás kiváló döntésnek bizonyul minden tekintetben. Nem kell az ismerőseit megkérnie arra, hogy fuvarozzák ki a reptérre, majd pedig vissza.

Időszakos akciókkal és extra kedvezményekkel igényelhető, ezért nem véletlen, hogy egyre többen élnek ezzel a remek lehetőséggel. A kamerás megfigyelőrendszer és a megbízható őrök gondoskodnak a jármű védelméről. Többek között, lehetősége van autómosást, sőt, akkumulátor töltést és keréknyomás ellenőrzést igényelni.

A reptéri parkolás azoknak ajánlott a leginkább, akik szeretnék elkerülni a tömegközlekedést, valamint a taxizással járó magas költségeket. Az év minden napján nyitva állnak a garázsok az ügyfelek előtt.

A parkolójegy elveszítésekor fel kell keresni az ügyfélszolgálatot, ahol rövid időn belül pótjegyet állítanak ki. A mozgássérülteknek külön megállóhelyek vannak fenntartva. A reptéri parkolás remek alternatíva, amit mindenképp érdemes számításba venni.

Comments are closed.