konjac liszt

A konjac liszt rostban gazdag megoldás

Szószok, pudingok, mártások… Talán a gondolattól is összefutott a nyál a szádban! De vajon azt tudtad, hogy sokkal jobban passzol az elkészítésükhöz a konjac liszt, mint a hagyományos megoldások?

Amikor valaki vigyáz az alakjára vagy valamilyen egészségügyi probléma miatt változatos étkezést választ, akkor le szoktak mondani a szószokról és a mártásokról. A tészta szintén abba a kategóriába tartozik, amit ilyenkor kerülni kell, bár nem minden esetben. A konjac liszt különlegessége, hogy rengeteg rostot tartalmaz, ugyanakkor rendkívül alacsony a kalóriatartalma. A konjac növényből készített ételek azonnal csökkentik az étvágyat, tehát ezzel a hátsó gondolattal is kipróbálhatod.

Ki ne akarna olyan tésztát enni, ami laktat, ugyanakkor eltörli a későbbi rágcsálási kedvet? Ettől függetlenül nem mindegy, hogy honnan szerzed be a konjac lisztet, mivel sok bolt forgalmaz kevésbé tiszta termékeket. Mindig győződj meg róla, hogy a lehető legjobbat vásárolod meg, valamint figyelj arra, hogy száraz formában nem fogyasztható!

Comments are closed.