A kis helyigényű infraszauna

Aromaterápiás szauna

Aromaterápiás szauna

Szeretné az otthonában élvezni a wellness központok luxusát, de nincs ötlete, hogyan fogjon neki a kialakításnak? Az infraszauna az első lépés lehet afelé, hogy ki se kelljen mozdulnia a lakásból akkor sem, ha egy teljes méregtelenítést szeretne beiktatni.

Képzelje csak el, hogy első lépésként eltölt 30-40 percet a kabinban, miközben élvezi az infrasugarak jótékony hatását és látja, ahogy a méreganyagok a verítékkel távoznak a testéből.

Ezt követően jöhet egy relaxáló habfürdő, esetleg egy pohár bor és a kedvenc könyv, majd a kényeztető testápoló használatával megkoronázhatja az egészet.

A sarok kialakítású infraszauna ráadásul igen kis helyen is elfér, így azon sem kell sokat gondolkodnia, hogy miként kellene átrendeznie a lakást, esetleg mitől kellene megszabadulni, hogy a fentieket megvalósíthassa. Kattintson a fenti linkre, hogy máris elkezdhesse tervezgetni azt az új életmódot, aminek segítségével bármikor élvezheti a wellness központok minden előnyét és egy saját infraszauna tulajdonosa lehet.

Print Friendly, PDF & Email