A használt PC garanciával kockázatmentes befektetés

használt PC garanciával

Használt PC garanciával

Ha olyan elektronikai berendezést vásárolunk, aminek már volt más tulajdonosa is, azzal egyértelműen kockázatot vállalunk. Ugyanakkor, ha a használt PC garanciával kerül beszerzésre, akkor lényegében kiküszöbölhető ez a hátrány és bátran élhetünk a számítógép vásárlás eme gazdaságos lehetőségével.

Hiszen, ha valami nem úgy működik ahogy azt ígérték, esetleg pár nap, hét után hibásodik meg egy alkatrész, akkor csak fel kell keresni a céget, ahonnan származik a használt PC garanciával és egyeztetni, hogy mit lehet tenni a kialakult helyzet orvoslása érdekében.

Természetesen, ha egy alkatrészcsere megoldja a dolgot, akkor ezt a szakik díjmentesen elvégzik, de szélsőséges esetben egy másik használt PC garanciával együtt való biztosítására is szükség lehet. Amennyiben erre kerülne sor, akkor értelemszerűen az első gép árának megegyező értékű terméket kaphatunk, vagy ha fizetjük a különbözetet, akkor annál drágábbat is. Erre azonban ritkán van példa, hiszen a szakik átvizsgálnak és szükség szerint felújítanak minden általuk forgalmazott PC-t.

Print Friendly, PDF & Email