Stiga bozótvágó

A gazok réme a Stiga bozótvágó

A tavasz végre meghozta magával a jó időt és a növényzet robbanásszerű fejlődését. A fák virágba és lombokba öltöztek, a gyomok pedig irdatlan erővel kezdtek el az ég felé törni. A kerítések, árkok mentén hetek alatt méteres magasságúra nőhetnek, a gyakran igen vastagszárú pionír fajok. A területek karbantartásában a Stiga bozótvágó nyújt hatékony segítséget.

Ez a berendezés biztosan nem fog csalódást okozni. A 2 ütemű, 1,25 kW motor elegendő erőt ad ahhoz, hogy a meghajtott kés vagy damil megbirkózón a kihívásokkal. A vegetációs periódusban rendszeresen szükség van a Stiga bozótvágó támogatására, mivel nem elég csak 1 alkalommal letakarítani az érintett területeket. A gyeptakaró, a kellő csapadék hatására, akár napok alatt több cm-t nőhet.

Ha szeretnénk egy szép, egyenletes pázsitot a házunk körül, akkor bizony muszáj folyamatosan vágni a füvet. A Stiga bozótvágó, a viszonylag egyenetlen talajfelszínen és a különféle tereptárgyak között is hatékony mozgást tesz lehetővé. A könnyű kialakítás és személyre szabható fogási módok bárkinek bevethetővé teszik.

Comments are closed.