A futóbicikli járássegítőnek is megfelelő

futóbicikli

Futóbicikli fából

A kicsik mozgékonysága egyszerűen hihetetlen. Imádnak egész nap szaladgálni, jönni-menni, kúszni. A futóbicikli pontosan az efféle kis örökmozgóknak lesz ideális játékszer, amivel fejleszthetik a mozgásukat és közben levezethetik a fölös energiát is. A gyermekek hamar megtanulnak biciklizni, azonban egy-két évesen ez még nem megy.

A bringázás előtt meg kell tanulniuk megfelelően egyensúlyozni, de az sem árt, ha tudják a járműt ügyesen kormányozni és stabilan ülnek rajta. A futóbicikli már 1 éves kortól is használható, így nemcsak előkészíti a későbbi kerékpározást, de járássegítőnek is első osztályú.

A vesszoparipa.hu webáruházban rengeteg fajta fából készült termék megtalálható ebben a kategóriában. Vannak kisebbeknek és nagyobbaknak való, két- és négykerekű változatok is. Mindegyik modell nagyon szép, a lányoknak ellenállhatatlan lesz a „Pink unikornis” futóbicikli, a fiúk pedig a zebrás vagy motokrosszos típusért lesznek majd oda. Ezek a termékek tökéletesen megfelelnek a gyermekek igényeinek, hiszen tartósak és modern kivitelezésűek.

Comments are closed.