A falusi lét és az aszalt gyümölcs

Aszalt gyümölcs

Aszalt gyümölcs

Egyre többen vannak olyanok, akik a városok szmogos levegőjétől és zajától elől a falvakra menekülnek. Az önellátásra való törekvés magával vonz olyan tevékenységeket, mint az aszalt gyümölcs készítése, a kertészkedés, a pálinka és lekvár főzés.

A sort a végtelenségig folytathatnánk, hiszen csak azok vannak tisztában azzal, hogy mennyire sokoldalú a vidéki élet, akik már valamikor kipróbálták.A nagyvárosokból vidékre költözők, a falusi lét nehézségeit kihívásnak tartják, így örömmel és élvezettel vetik bele magukat a munkába.

Az aszalt gyümölcs nagyon finom és egészséges. Felhasználható édességekbe, süteményekbe, de a napközbeni majszolása sem okozhat egészségügyi gondokat, hiszen kizárólag természetes cukortartalma a szervezetben könnyen és gyorsan felszívódik.

Az üzletekben kapható csokoládékról, cukorkákról és gumicukorról azonban ez nem mondható el. Azok, akik már megtapasztalhatták az aszalt gyümölcs különleges ízét, garantáltan nem döntenének a vegyi úton előállított, kizárólag mesterséges anyagokat tartalmazó nassolni valók mellett.

Comments are closed.