Csobot Adél megosztja a véleményt?


Forrás RTL Klub

Biztosan sokak számára feltűnt ez a lány is, hiszen igazán feltűnő személyiség. Amikor az első válogatóban láthattuk, már akkor is sokak tetszését elnyerte Csobot Adél, de természetesen vannak olyanok is, akik nem tartják szimpatikusnak. Ez a verseny elején kicsit megviselte a lányt, hiszen sok negatív kommentárt olvashattunk róla. Azonban mostanra már teljesen felszabadult, és nem foglalkozik az őt érő negatív kritikákkal.

Kevés szavazatot kapott Fehér Zoltán?


Forrás RTL Klub

Kétségtelen, hogy kevés szavazatot kapott a versenyző, hiszen ismét párbajoznia kellett, most az egyik csapattal. A zsűri döntése alapján Fehér Zoltán továbbjutott, azonban így az egyik csapat ismét kiesett. A zsűri véleménye szerint a versenyző igazán jó produkciókat nyújt minden adás alatt, és a párbaj dalt is igazán jól adta elő, amit minden mentor megdicsért, még az ellenfél mentora is. Úgy gondolták, hogy ez a versenyző sokkal előrébb tart, mint az ellenfele, így a zsűri három egyes szavazata alapján a következő adásban is láthatjuk majd Zoltánt.

Két kieső az xfaktorban


Forrás RTL Klub

Mivel már a második hete megy a tehetségkutató, így már két kieső is van a műsorban. Ezek a versenyzők kevés szavazatot kaptak a nézőktől, és a mentorok úgy döntöttek, hogy nekik kell elhagyniuk az xfaktor versenyét. Ez biztosan mind a két versenyző számára nehéz lehetett, hiszen minden itt lévő versenyző álma az, hogy majd sikeres énekes lesz. Kétségtelen tény, hogy minden héten el kell búcsúznunk valakitől, hiszen ennek a versenynek is csak egy nyertese lehet, aki majd mindent visz.

Zámbó Krisztián jól teljesített a versenyben


Forrás RTL Klub

Nem mindenkinek tetszett a fiatalember előadása, de elmondhatjuk, hogy a mentora és a többi zsűri tag is elégedett volt a produkcióval, hiszen pozitív kritikákat kapott. Természetesen Zámbó Krisztián előadása több embernek tetszett, mint amennyinek nem, s ez tisztán látható volt a közönség reakciójából is. Sajnos nagyon nehéz lehet neki a versengés, ugyanis édesapja miatt számtalan támadás éri nap mint nap, de persze olyanok is vannak, akik jóindulatúan közelítenek hozzá.

Tehetséges énekesek az xfaktorban

Forrás RTL Klub

Minden évben egyre több énekessel találkozhatunk meg ennek a műsornak a jóvoltából. Vannak olyan emberek, akik eddig teljesen ismeretlenek voltak, mégis igazán nagy tehetséggel rendelkeznek. Az xfaktor mindig meglepi a nézőket, hiszen a válogató során olyan embereket ismerhetünk meg, akik nagyon jó hanggal rendelkeznek. A nézők mindig szeretik azokat a műsorokat, amelyekben új embereket ismerhetnek meg.