Mi mindent biztosít ügyfeleinek a coworking iroda?

Muse coworking iroda

Muse coworking iroda

Néhány évvel ezelőtt, Mekis Dániel villamosmérnök, zeneszerző, fejlesztő gondolt valami merészet és létrehozott egy olyan központot a főváros szívében, ami nemcsak neki, hanem számos más embernek is segíthet a kreatív feladatok elvégzésében és az alkotásban.

Ennek eredményeképpen jött létre a Muse coworking iroda, ahová ma már nemcsak magánszemélyek járnak be, mert úgy gondolják, hogy itt könnyebben tetten érhetőek a múzsák, hanem néha cégek is itt tartják a megbeszéléseiket, továbbképzéseket, mivel itt minden adott az ilyen események gondmentes lebonyolításához. Mire számíthat az ember, ha befizeti a napi, heti vagy havi díjat? Mindenekelőtt olyan termekre, ahol nem a fehér falak várják az alkotót, hanem olyan képek, amelyek beindítják a fantáziát. Ráadásul a coworking iroda átrendezése is megengedett, amennyiben az előadáshoz szükség van erre. A korlátlan Wi-Fi hozzáférés nem is kérdés.

Vetítőt sem kell magával hoznia az előadó, mert a termekben ez is rendelkezésre áll. Ez még nem minden, hiszen aki úgy érzi, hogy időközben elálmosodott, annak lehetősége van használni a fürdőszobát. Tehát a Muse coworking iroda szinte olyan, mint egy második otthon.

Print Friendly, PDF & Email