Lézer- és tintasugaras nyomtató is kapható

Tintasugaras nyomtató

Tintasugaras nyomtató

A nyomtatóknak két alapfajtája ismeret. Egyik a lézernyomtató, amelyik precízebb és hatékonyabb munkavégzésre képes. A másik pedig a tintasugaras nyomtató, ami kissé elavultabb, régebbi technológián alapszik, legalábbis ami a tinta felhasználását illeti, de attól még napjainkban is igen népszerű és jóval elterjedtebb, mint lézeres társa.

A Tintasziget olyan internetes áruház, ahol az új és használt tintasugaras nyomtató, valamint a különféle nyomtatókellékek, mint a tintapatronok is az árukészlet részét képezik. A honlapon található legtöbb nyomtatókészülék multifunkciós, tehát többféle munkafeladat elvégzésére képes, mint például a különféle dokumentumok nyomtatása, másolása vagy szkennelése.

A honlapról történő rendelés egyszerű mederben folytatható le, nem szükséges hozzá semmilyen különös számítógépes szakértelem. Tintasugaras nyomtató vásárlása esetén, a megrendelőnek meg kell adni néhány személyes adatát, majd meghatároznia, hogy milyen módon történje a fizetés valamint a kiszállítás.

Print Friendly, PDF & Email