Jó, ha kéznél van a Soudal szilikon

Soudal szilikon

Soudal szilikon

A lakás körül mindig akadnak bizonyos javítási munkák, amelyeknek az elvégzése nem várathat magára. Olykor a fűtésszezon közepén vesszük észre, hogy a kályha egy bizonyos ponton megrepedt vagy a csempék közül kihullott a fuga és szivárog a füst. Ha ez bekövetkezik, akkor a Soudal szilikon gyors és hatékony segítséget kínál a problémára.

Az 1500 fokig hőálló termék garantálni fogja a biztos tömítést. Természetesen mielőtt hozzákezdenénk a felviteléhez, gondoskodnunk kell a terület alapos megtisztításáról. Nem maradhat semmilyen zsír, por vagy korom a Soudal szilikon útjában, mert akkor képtelen kifejteni a hatását. Nincs szükség komoly szakmai előképzettséghez a használata során, de azért legyünk óvatosak és olvassuk el figyelmesen a használati útmutatót!

Minden esetben megtérülő befektetés a kiváló minőséget előnyben részesíteni. Tudjuk meg, hogy a Soudal szilikon termékcsalád tagjait, milyen egyéb körülmények között alkalmazhatjuk, majd gondoskodjunk arról, hogy mindig legyen kéznél az ideális változat!

Print Friendly, PDF & Email