Fogaskerekes ágvágó olló változatok

Ágvágó olló

A modern kertészeti eszközöknek hála, a fák rendben tartása sem olyan munkaigényes, mint valaha. Az ágvágó olló nélkülözhetetlen eszköz, hiszen a fák egészsége, szépsége, valamint az emberek biztonsága szempontjából is gyakran használatosak.

Természetesen ez nem könnyű feladat, főleg ha több fát is meg kell tisztítani. A kiváló minőségű Fiskars ágvágók hihetetlenül nagy segítséget nyújtanak ebben a cseppet sem kellemes munkában. A denakert.hu webáruházból többféle ágvágó olló is megrendelhető, valamint rengeteg hasznos tartozék, kiegészítő. Miért olyan különlegesek a Fiskars termékek? Kiválóan alkalmasak a kemény, száraz fák vágásához, max. 5,5 cm átmérőig. A hatékonyságuk egészen különleges. A fogaskerekes ágvágó olló szerkezete változó mértékben növeli meg a vágóerőt.

A pengéi speciális krómacél ötvözetből készülnek. A már említett webáruházból műanyag vagy fém, horgos vagy ollós fejű ágvágó, valamint rávágó típusú termékek rendelhetőek. Tökéletesek ágak és kisebb fák vágására egyaránt. Rendeljen Ön is azonnal!

Print Friendly, PDF & Email