Férfi kapucnis pulóver széles választéka

Férfi kapucnis pulóver

A hideg évszakokban is szükséges az egyenruha viselete a cégek alkalmazottainak körében, de nemcsak kabátokban és dzsekikben lehet gondolkodni, mert egy pulóver ugyanúgy betölti ezt a szerepet. A munkatársaknak ősszel és télen is kellemes viseletet, mivel komfortos munkavégzést biztosít a férfi kapucnis pulóver, ami ráadásul könnyedén emblémázható, valamint a gépi hímzés sem ütközik semmilyen akadályba.

A cegespolo.eu webshopban rengeteg férfi kapucnis pulóver fellelhető, ezek közül bizonyosan Ön is megtalálja a legjobbat. Például a Payper Atlanta férfi kapucnis pulóver kiváló választás lehet és széles választékban kapható, tehát a megfelelő árnyalat kiválasztásával bármelyik cég arculatához könnyen beilleszthető.

Kapucnis, raglán újjal, kenguruzsebbel, jobb oldalán pedig kisebb cipzáras zseb található. Könnyen rá lehet hímezni a férfi kapucnis pulóverre az Ön vállalkozásának a logóját is, ami kiváló reklám. Reklámra pedig minden cégnek szüksége van, mert minél többen ismerik meg, annál több megrendelőre vagy kliensre számíthat.

Print Friendly, PDF & Email