Mit kell tudni a fehérje porokról?

Fehérje porok

A testépítők legelőször is azt tanulják meg a táplálék-kiegészítőkről, hogy azok mennyire fontosak az edzést követően. És itt leginkább a fehérje porok azok, amelyekre gondolni kell, ugyanis ezek proteinben és szénhidrátban, illetve egyéb tápanyagban gazdag termékek, amelyekre a szervezetnek szüksége van egy fárasztó edzés után.

A legnagyobb testépítők életében az első táplálék-kiegészítő a fehérje vagy egy tömegnövelő volt. A kezdők sokszor teszik fel a kérdést, hogy miért pont az edzés után kell ezt elfogyasztani, és milyen mennyiség az ideális?

A kókuszolaj kiváló tulajdonságai

A kókuszolaj jótékony hatása

Minden ember próbálja belső egészsége mellett A külsejét is megfelelően ápolni. A VCO kókuszolaj jótékony hatása a bőrre közismert. Mivel rendkívül magas zsírtartalommal rendelkezik, az egyik legjobb arcra használható termék.

A telített zsírok 90%-át tartalmazza, amelyek nagyon jól hidratálnak. A kókuszolaj E-vitamint is magába foglal, így nyugtatja az egész test felületét. Rendszeres használata kiválóan alkalmas a száraz felületekre, illetve azok kezelésére. A kókuszolaj hatása a fertőzésekre is kihat.

A különleges boroknak nem lehet ellenállni

Különleges borok

Hogy mitől lesz egy bor igazán speciális? Rengeteg minden függ attól, hogy az adott szeszes ital mitől más, jobb, mint az ugyanabban az évben elkészített fajták. A különleges borok megnevezést nem lehet ráaggatni bármelyikre.

Szükség van olyan éghajlati körülményekre, termőföldre, napsütéses órákra és persze, szőlőre, ami valóban speciális és aminek hála, elkészíthető az a bor, amire a szakemberek, hozzáértők is azt mondják, hogy tökéletes. A különleges borok hazájának nevezik Franciaországot, ami valóban nem túlzás.

Mindent megváltoztató fogyókúra?

Fogyókúra

A nők körében gyakori, hogy minél csinosabbá, sportosabbá szeretnének válni. Ennek érdekében mindent megtesznek, néha még a legextrémebbnek tűnő módszereket is bevállalják, mint amilyen például a tisztítókúrás fogyókúra. Napokig csak vizet isznak, kizárólag csak zöldséget vagy éppen húst esznek. Mindenki másra esküszik. Ezek a módszerek nagyon gyorsak és hatékonyak, ezért az ember nagyon megörül, ha sikerül pár kilót leadnia néhány hét alatt. Aztán a fogyókúra végén lassan visszaáll a megszokott étrend, becsúszik egy-két szelet csokis sütemény és rizs helyett a bő olajban sült burgonya kerül fel az étlapra.

A koktélból nem hiányozhat a cukorszirup

Cukorszirup

A mojito sokak kedvenc itala, ami nyáron segít a hűsölésben, feledtetve a sokszor 37 Celsius-fokos hőséget. Ennek a lényeges alapanyaga a cukorszirup, ami még kellemesebbé teszi az italt.

A 16. századból származó koktél nem csak akkor és a későbbi századokban volt elterjedt, hanem manapság is, amikor a fiatalok és idősebbek is szeretnének valami finomat kipróbálni. Ezenkívül ez a koktélpartiknak és a házibuliknak is fontos eleme. Legyen bármiről is szó, a cukorszirup nem hiányozhat. Ezzel érhető csak el a sokak által kedvelt végső íz.

Ezek lesznek a menő fagyi ízek idén!

New York sajttorta és maracuja

Amikor beköszönt a nyár, a legtöbben olyan hűsítő ételeket és italokat fogyasztanak a mindennapok során, amelyek jóleső érzéssel töltik el őket a meleg időben. A Hisztéria Fagylalt Magyarország egyik legnépszerűbb fagylaltkészítő vállalkozása, amely minőségi termékeivel nagy sikert arat. A New York sajttorta és maracuja ízesítésű nyalánkságok a legkelendőbbek, így pedig igen valószínűnek tűnik, hogy 2017-ben is előszeretettel fogják azokat választani a vásárlók.

Ez a két ízesítés meglehetősen szokatlan és rendkívüli, de a remek zamatuknak köszönhetően sokakat elvarázsolnak. A New York sajttorta és maracuja a magyar emberek ízlelőbimbóinak eddig eléggé idegenek voltak, viszont most mindannyiuknak lehetősége adódik arra, hogy megkóstolhassák ezeket a fenomenális fagylaltkülönlegességeket.

Hasznos infók az egészséges életmód világából

infók az egészséges életmód világából

infók az egészséges életmód világából

Az egészséges életmód ma már nem számít luxusnak, csak egy kis odafigyelésre van szükség. A táplálkozás mellett nem szabad megfeledkezni a rendszeres mozgásról, egy edzésterv összeállításáról és ezek kombinálásával már jó úton haladunk az egészséges élet felé. Infók az egészséges életmód világából az internetes Egészséged weboldalon találhatóak. A víz fontossága mellett, beszélni kell az antioxidánsokról, hiszen rendkívüli szerepet töltenek be a hétköznapokban. Az egészséges életmód fogalma magába hordozza a betegségek lelki okainak megismerését.

Távol keleti ízek, távol keleti gyönyörök. Önnek a thai, japán vagy kínai ízlik jobban?

Távol keleti ízek

Távol keleti ízek

Az egzotikus dolgok mindig valami különös varázzsal bírnak. Állandóan valami újdonságot, különlegességet rejtenek, aminek az emberi kíváncsiság nem tud ellenállni. Így van ez a Távol-Keleti ételekkel is. Ezek többnyire igen megosztó étkek.

Vannak, akik mindennap csak ilyet ennének, mások pedig rá sem bírnak nézni egyik-másik fogásra. A kínai, a thai és a japán ételek a laikusok számára egyformának tűnnek. Az ínyencek azonban első kóstolásra megmondják, hogy melyik országból származik.

Saját készítésű fogyasztó tea

fogyasztó tea

fogyasztó tea

Ha fogyni szeretnénk, akkor mi magunk is el tudjuk készíteni azokat a teakeverékeket, amelyek segítségével gyorsabban olvadnak le rólunk a felesleges kilók. A különféle teák méregtelenítő, frissítő és egyben fertőtlenítő hatással rendelkeznek. A rendszeres teafogyasztással meg lehet akadályozni a zsír lerakódását. A fogyasztó tea egész nap iható és mivel gyorsan távozik a szervezetből, így eredményeket hosszabb távon kell várni. Főleg főétkezés előtt érdemes elfogyasztani, édesítőszer nélkül.

A természet által létrehozott magyar borok

A világot bejárt magyar borok

A világot bejárt magyar borok

A jó gazdák tudják, hogy mi kell a megfelelő termés kialakulásához. Sok munka és hatalmas szerencse, az időjárás tekintetében. Igaz, hogy a modern technika már szinte mindent megold helyettünk, de az akkor sem az igazi. A jó magyar borok csakis akkor tudnak igazán ízletesek és egyben hatóanyagokban gazdagok lenni, ha azt a termékeny föld neveli fel és az égből érkező eső táplálja.