Az Aviva női torna rendszeres gyakorlása több előnnyel is járhat

Aviva tornagyakorlatok

Az emberi szervezetben lévő hormonok szoros kapcsolatban vannak egymással, ezért, ha az egyik valamiért nem megfelelő mennyiségben termelődik, akkor az egy sor másik problémát fog előidézni. Ezért olyan nehéz a nőgyógyászati, hormonális betegségek és a meddőség kezelése is, mert nem elég csak a tünetre fókuszálni, ugyanis alapvető változtatásokra van szükség.

A valtozasmuhely.hu linkre kattintva elolvashatod, hogy milyen előnyökkel járhatnak az Aviva tornagyakorlatok. Ez a módszer direkt a Dolgozó Zónát, vagyis a köldöktől a combközépig erő területet célozza meg, serkentve a vérkeringést és fokozott működésre bírva a pajzsmirigyet, az agyalapi és csecsemőmirigyet.

Átmozgatja a teljes testet, így a közérzetre és a fizikai állapotra is jó hatással van. Az Aviva torna gyakorlását ajánlják a hormon egyensúlyának felborulásakor, pajzsmirigy alul- és túlműködés kezelésére, a menstruációs fájdalmak enyhítésére, illetve a ciklus rendszerezésére, továbbá petefészekciszta, PCOS, mióma, polip és a menopauza kellemetlenségeinek csökkentésére is.

Továbbá, sokan választják ezt az alternatívát a peteérés elősegítésére, a petevezeték elzáródásának oldására, a hormonális súlytöbblet leadására, de a terhesség alatt és után jelentkező nem túl kellemes tünetek, mint például a vizelettartási problémák vagy az indokolatlan tejelválasztás megszüntetésére is.

Sőt, az Aviva segítheti a lombikprogram sikerességét és a nőgyógyászati műtétekből is könnyebb felépülni, amennyiben valaki aktívan él a módszer eszközeivel. Ugyanis az Aviva nemcsak tornagyakorlatokból áll, hanem a helyes légzés, a testhasználat és a táplálkozás területén is útmutatást ad, a még nagyobb eredményesség érdekében.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor egy alaptanfolyamon elsajátíthatod, hogy milyen gyakorlatokat kell végezz és mikre kell odafigyelj, ha szeretnéd saját magadon megtapasztalni az Aviva előnyeit. Ugyanakkor a megszerzett tudást tovább is fejlesztheted, amennyiben nemcsak otthon próbálod kamatoztatni, hanem néha a gyakorló órákra is elmész. Itt további tippeket is kaphatsz és az esetleges hibákra is felhívják a figyelmedet.

Print Friendly, PDF & Email