A kiváló ablakmosó folyadék a port is taszítja

Ablakmosó folyadék

Nem szabad úgy útnak indulni, hogy a szélvédőt foltok, por, koszréteg és bármi egyéb takarja.

A teljes biztonság érdekében elő kell venni az ablakmosó folyadék produktumot, amit alkalmazva igen hamar el lehet távolítani a fent említett zavaró dolgokat, főleg abban az esetben, ha az adott termék jó minőségű. De milyen kelléket is ajánlott megvenni, melyek azok a tulajdonságok, amelyekkel az ablakmosó folyadék eszköznek mindenképp rendelkeznie kell?

A váltó olajok megőrzik a vezetés élményét

Váltó olajok

Bonyolult és lenyűgöző megoldásokat találunk egy autó felépítésében. A váltórendszer technológiája precíziós működést igényel. Az áttétel a váltó olajok hatására érezhetően jobb lesz.

Könnyebben fog egyik sebességből a másikra váltani a jármű. Amikor nehézkessé válik a váltás, vagy ha fura hangot hallunk közben, akkor joggal gyanakodni lehet a váltó olajok hiányára. Megeshet, hogy pont akkor érettek meg a cserére. Ezt jobb minél hamarabb eszközölni, mert az ilyenkor érintkező alkatrészek csúnyán el fognak kopni.

Biztonságos közlekedés téligumival

Téligumi

Téligumi

Még egy gyakorlott autóvezető esetében sem nélkülözhető a megfelelő abroncs a gépkocsin, ami az adott évszakhoz való. Minden esetben, amikor már megváltoznak ősszel az útviszonyok, akkor fel kell szereltetni a téligumit a gépkocsira, hiszen csak így van szavatolva a biztonság. Ez nemcsak a gépkocsivezető saját biztonsága érdekében fontos, hanem minden forgalomban résztvevő érdekében. A jeges úttesten a téligumi megfelelő tapadást biztosít, hiszen olyan mintázattal rendelkezik a futófelülete, hogy az képes a csúszós úton is megtartani a gépkocsit.

Autók fejlődése és javítása

Autószerelés Kőbánya

Autószerelés Kőbánya

Az autószerelés világában már muszáj állandóan napra kész tudással rendelkezni, hiszen minden évben számos újabbnál újabb autótípus lát napvilágot. A technológia egyre fejlődik és igencsak nehéz lépést tartani vele úgy a szakemberek, mint a felhasználók számára. Éppen ezért Kőbányai autószereléssel foglalkozó műhelyünk minden dolgozójának kötelező az állandó továbbképzésre járás és szaktudásának bővítése. De a 10.kerületben autójavítással foglalkozó alkalmazottainkkal ellentétben, a mindennapok emberének csakis azt tudjuk tanácsolni, hogy bár nagyon érdekes az autóipar fejlődése, probléma felmerülése esetén ne öltözzenek autószerelő öltözetbe.

Műszaki vizsga Budapest különböző kerületeiben

A műszaki vizsga a fővárosban is lehetséges!

A műszaki vizsga a fővárosban is lehetséges!

Minden nagyobb városban lehetőségünk van az autónkat levizsgáztatni. Ezt természetesen különböző árakon érhetjük el, ugyanis nemcsak városonként, de kerületenként is eltérő értéken számolják a vizsgáztatás díját. A műszaki vizsga Budapest városában olcsó, hiszen több a konkurens, valamint az egyes szervizek adnak némi kedvezményt is az autósoknak. Ezek a kedvezmények, akár több ezer forintot is jelenthetnek. A hnhautoszerviz.hu oldalon utána tudunk olvasni az áraknak.

Renault kuplung a biztonságos vezetéshez

Renault kuplung

Renault kuplung

Ha az autók szerkezetében a kuplung meghibásodik, vagy megsérül, elengedhetetlen a csere, hiszen enélkül az autó használhatatlanná válik. Csere esetén fel kell keresni egy olyan műhelyt, ahol rendelkezésre áll a szükséges eszközpark. A kuplungot az autótulajdonos már előre megvásárolhatja. A Renault kuplung megrendelése egyszerű, hiszen az áruház felületén könnyen elérhető a szükséges termék. A kuplung főkategóriára kattintva, több lehetőség tárul fel a vásárlók előtt, amelyek közül kiválaszthatják a nekik szükséges alkategóriát, majd a terméket.

Népszerű Vredestein abroncsok

Vredestein?

Vredestein?

A gumiabroncs piacon különleges helyet foglal el ez a gyártó, hiszen jó minőségű abroncsokat kínál a vásárlók számára. A Vredestein termékek kedveltek az autótulajdonosok körében, hiszen több típust is kínál. Az ajánlatokban megtalálhatóak a téli, nyári gumik, valamint a négy évszakos abroncsok is. A téli abroncsok hét fok alatti átlaghőmérséklet, míg a nyári abroncsok hét fok feletti átlaghőmérséklet esetén alkalmazhatóak. A négy évszakos abroncsok kialakítása minden időjárási körülménynek kedvez. A Vredestein abroncsok kiváló anyagösszetétellel rendelkeznek, a gyártók többféle anyagot alkalmaznak, a megfelelő tapadás érdekében.

Válassza a biztonságot mindenek felett

Nyári gumik

Nyári gumik

Ha gumiabroncs vásárlásra készül, akkor keresse fel oldalunkat és utánanézhet, hogy milyen akciókkal várjuk a kedves vásárlóinkat. Nagyon sok minőségi gumiabroncs márkák közül választhat kedvező áron. Télen rengeteg akciót kínálunk a nyári abroncsokra, ilyenkor érdemes beszerezni a nyári gumikat. Tudni kell, hogy extra garanciákat is kínálunk a különböző típusú abroncsokra. Nem fog csalódni a minőségben, ezért bátran válasszon a gumi kínálatunkból és még pénzt is megtakaríthat.

Minőségi téli gumiabroncsok

Téli gumiabroncsok

Téli gumiabroncsok

Manapság mindenki arra törekszik, hogy kedvező áron vásárolhassa meg a szükséges mindennapi dolgokat, de már sokan az autó karbantartásán is próbálnak kisebb- nagyobb sikerrel spórolni. Sajnos olyan világban élünk, hogy szinte lázasan keressük az akciós árakat, mert próbálunk minél több megtakarításra szert tenni. Ha ráadásul autótulajdonosok is vagyunk, akkor még nehezebb a helyzetünk. Ezért vagyunk mi, hogy segítsünk Önnek! Tekintse meg weboldalunkat és megtalálhatja a megfelelő minőségű és árban is megfelelő téli gumiabroncsokat.

Gumiszerviz és klímatöltés mobil műhelyben

amobilgumis.hu

amobilgumis.hu

A gumidefekteket senki sem szereti. Nem elég, hogy mindig a legrosszabbkor történik, utána még össze kell koszolnunk magunkat a kerékcserével és ami a legrosszabb, hogy gumijavítónál kell sorban állni, még akkor is ha nincs időnk erre, de pótkerék nélkül nem járhatunk. Egy forradalmasító újdonság az amobilgumis.hu csapatától, ami megoldást kínál az ilyen problémákra és most mindenki számára elérhető. Mobil gumijavító műhely, ami minden gumijavításhoz és gumidefektes problémák megoldására alkalmas, modern és komplex felszereléssel rendelkezik.