A plexi pulpitus jól jöhet az előadásokon

Plexi pulpitus

Ez a kellék rendkívül fontos szerepet tölt be az előadások, valamint a hivatalos események megrendezésekor. A plexi pulpitus többféle típusban beszerezhető, így azt választhatja, amelyikre szüksége van. Az internetes üzletekben megtalálható monitorral, mikrofon- és pohártartóval. A termék egyes verziója meg van világítva.

Egy ilyen darab mindenegyes rendezvényen felkeltheti az emberek érdeklődését. Érdemes megemlíteni, hogy könnyen lehet mozdítani, így egyik helyről a másikra egyszerűen átrakható. A plexi pulpitus alsó részébe be van építve egy LED fénysor, ami megfelelő fényviszonyokat tesz lehetővé. Ez a variáció egyaránt lehet akkumulátoros és vezetékes.

Ez utóbbi 230 V elektromos árammal működtethető. Világítását tekintve színváltós, ennek köszönhetően mindig az eseményhez illőt állíthatja be rajta. A plexi pulpitus vezérlése távirányítóval történik, ezáltal távolabbról is el tudja végezni a programozást. Az árát tekintve, ez a változat kissé drágább a hagyományos daraboknál, viszont ennek ellenére megéri beszerezni.

Print Friendly, PDF & Email